Servicii

 

Digital Media Engineering oferă soluții inovative și eficiente la orice probleme tehnice care pot aparea în exploatarea echipamentelor video audio profesionale și a sistemelor de televiziune.

Oferim suplimentar servicii de consultanță, proiectare și instalare pentru echipamente video audio profesionale și pentru sisteme TV, cât și pregătirea personalului tehnic din televiziune.

Consultanță
 

Orice proiect de televiziune necesită înțelegerea deplină a cerințelor tehnice și operaționale ale clienților.        Consultanța este gratuită în aceastâ fază a proiectului TV.

Design și proiectare
 

După stabilirea cu precizie a cerințelor proiectului, specialiștii DME realizează designul tehnic și proiectarea schemelor de instalare și cablare ale echipamentelor.

Furnizare de echipamente
 

Livrarea echipamentelor și a accesoriilor necesare proiectului TV se realizează cât se poate de repede, respectând termenele asumate prin contractul de furnizare.

Instalare
 

Specialiștii DME realizează instalarea echipamentelor în rack și cablarea structurată a conexiunilor audio, video și de date. În aceasta etapă se efectuează testele și măsuratorile necesare pentru punerea în funcțiune a echipamentelor.

Training
 

Este momentul pregătirii tehnice a personalului de operare. DME acordă un rol important și acestei faze a proiectului TV, asigurându-se că personalul tehnic cunoaște pe deplin funcționarea sistemelor livrate.

Suport tehnic
 

DME poate acorda servicii de suport tehnic pe durata garanției proiectului, prestând și servicii de mentenanță post-garanție. Piesele de schimb sunt asigurate pe perioada de garanție și post-garanție.

Digital Media Engineering SRL

J40/6579/1996, RO 8704486, Bucuresti, ROMANIA

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

 

© 2020 Digital Media Engineering SRL

T: +40 722 428 874