Servicii

 

Digital Media Engineering oferă soluții inovative și eficiente la orice probleme tehnice care pot aparea în exploatarea echipamentelor video audio profesionale și a sistemelor de televiziune.

Oferim suplimentar servicii de consultanță, proiectare și instalare pentru echipamente video audio profesionale și pentru sisteme TV, cât și pregătirea personalului tehnic din televiziune.

DME - Broadcast Systems Integrator
Consultanță
 

Orice proiect de televiziune necesită înțelegerea deplină a cerințelor tehnice și operaționale ale clienților.        Consultanța este gratuită în aceastâ fază a proiectului TV.

Design și proiectare
 

După stabilirea cu precizie a cerințelor proiectului, specialiștii DME realizează designul tehnic și proiectarea schemelor de instalare și cablare ale echipamentelor.

Furnizare de echipamente
 

Livrarea echipamentelor și a accesoriilor necesare proiectului TV se realizează cât se poate de repede, respectând termenele asumate prin contractul de furnizare.

Instalare
 

Specialiștii DME realizează instalarea echipamentelor în rack și cablarea structurată a conexiunilor audio, video și de date. În aceasta etapă se efectuează testele și măsuratorile necesare pentru punerea în funcțiune a echipamentelor.

Training
 

Este momentul pregătirii tehnice a personalului de operare. DME acordă un rol important și acestei faze a proiectului TV, asigurându-se că personalul tehnic cunoaște pe deplin funcționarea sistemelor livrate.

Suport tehnic
 

DME poate acorda servicii de suport tehnic pe durata garanției proiectului, prestând și servicii de mentenanță post-garanție. Piesele de schimb sunt asigurate pe perioada de garanție și post-garanție.